| Drucken |  E-Mail

Group menue


Mixed Salad (Salate)
(1)as garnishing (small bowl) 3,20
(2)small size (small plate) and breadAab 5,80


(3)Sausage Meat StripesAabIJ;2,3,4,9 with a Vinegar Oil Dressing with black blood sausage 9,50
(Schwäbischer-Wurstsalat), with cucumber, red onion rings and breadAab

(4)Sausage Meat StripesAabIJG;2,3,4,9 with a Vinegar Oil Dressing with Cheese 9,50
(Schweizer-Wurstsalat), with cucumber, red onion rings and breadAab

(5)White SausageAaGJ;4,9 (Weißwurst)9,50
Boiled tender sausage (from pork & veal with herbs) served with sweet mustard and large bretzel

(6)Swabian Caesar SaladAabCIGHcJ;2,3,9 10,20
Mixed Salad with fresh pasta pockets, grated cheese, walnuts and our house-dressing

(7)Neckarmüller-Special-SaladLIJAab;1,311,50
Green salad, topped with stripes of turkey breast and mushrooms, marinated with Balsamico vinegar

(8)Swabian NoodlesAaCG with melted cheese (Tübinger Kässpätzle) 11,90
topped with fried onions and served with small mixed salad

(9)Swabian roasted noodlesAaCGL;2,3 (Schwäbische Krautschupfnudeln) 9,90
made from boiled potatoes, mixed with sauerkraut and bacon

(10)Homemade dumplingsAaCGL (Hausgemachte Brezelknödel) 10,80
Two dumplings made of beer-pretzel with mushrooms-crème-sauce and small mixed salad

Neckarmüller – FlammkuchenAaFa thin crispy baked dough base covered with the choice of:
(11) - sour cream, onions, bacon and cheeseG;1,2,3 8,70
(12) - sour cream, cherry tomatoes, shepherd cheese and salad arugulaG;1,2 9,90

(13)Swabian LentilsAaCGILJ;2,3,9 (Schwäbische Linsen) 11,50
with homemade Swabian noodles (Spätzle) and Frankfurters

(14)Fresh Pasta Pockets9AaCIGJL;2,3, (Maultaschen) 11,50
filled with ground meat (pork, beef) and herbs. Topped with diced bacon,
grilled onions and gravy, served with homemade swabian potatoe salad

(15)Beef stewAaIJL    (Bier-Gulasch vom Rind) 13,50                               
 with carrots and red onions in sauce, with noodles and small salad sauce,

(16)Roasted Pork from the region Schwäbisch HallAaCIJL (Brauereibraten) 13,30
served with homemade spätzle (swabian noodles) and small mixed salad

(17)Grilled Turkey SteakAaGIJ (Putensteak vom Grill) served with homemade butter with herbs 14,50
and jacket potatoe with garlic-herbs-yoghurt and small mixed salad

(18)Swabian Sour RoastAaIJLCG (Schwäbischer Sauerbraten) Tender beef, 14,20
soaked in vinegar and stewed, served with a pretzel dumpling and small mixed salad

(19)Brewers – GrillAaCGIJL;2,3 (Braumeisterpfännle)13,90
three little steaks (beef, pork and turkey) on a bed of spätzle, with mushrooms-bacon-sauce

(20)Swabian Roast BeefAabIJLC (Schwäbischer Roastbraten)17,50
Roasted beef steak with grilled onions, served with homemade spätzle,gravy and small mixed salad

Liste der Allergene und Zusatzstoffe:
1=mit Farbstoff; 2=mit Konservierungsmittel; 3=mit Antioxidationsmittel; 4=mit Geschmacksverstärker; 5=geschwefelt; 6=gewachst; 7=mit Süßungsmittel; 8=enthält eine Pentylalaninquelle; 9=mit Phosphat; 10=Koffeinhaltig; 11=chininhaltig; A=Glutenhaltiges Getreide(a=Weizen; b=Gerste); B=Krebstiere; C=Eier; D=Fisch; E=Erdnüsse; F=Soja; G=Milch und Laktose; H=Schalenfrüchte/Nüsse (a=Mandeln; b=Haselnüsse; c=Walnüsse); I=Sellerie; J=Senf; K=Sesamsamen; L=Schwefeldioxid und Sulfite; M=Lupine; N=Weichtiere

Alle Preise sind in €uro, inclusive der gesetzlichen Mwst. und dem Bedienungsgeld angegeben.
Diese Speisekarte ist gültig für die Sommersaison 2017

Wichtige Information: Die Vorabwahl der Speisen ist für Gruppen ab 20 Personen.
Bitte reservieren Sie hier. Teilen Sie uns bitte 3 Stunden bevor Sie eintreffen die gewüschte
Anzahl der Speisen verbindlich mit. So dass wir Ihnen einen angenehmen Aufenthalt in Ihrer
Gasthausbrauerei bereiten können.
     
 
Logo2 SdS Gastronomen Unsere Gasthausbrauerei besitzt die Auszeichnung "Familienfreundliches Restaurant" Logo antenne1 2015 Logo2 PBG Krug Logo2 EinfachBesser
Design by Next Level Design Lizenztyp CC